Affiliate

Word jij promotor van Pabo?

Wij zijn altijd op zoek naar Pabo Affiliate partners! De perfecte win/win samenwerking, voor jouw promotie krijg jij namelijk een passende beloning die kan oplopen tot 20% van de orderwaarde. Ons doel is om iedereen een plezierig seksleven te geven. Bij Pabo komen onze klanten voor een spetterend hoogtepunt hier kun jij jouw steentje bijdragen. Dit doe jij bijvoorbeeld door de content die je schrijft of de informatieve video’s die je maakt. Ons assortiment telt inmiddels meer dan 14.000 producten, dus voor iedereen is er wat wil(d)s.

Word vandaag nog een Affiliate!

Zie het volgende stappenplan om gemakkelijk en snel het avontuur met Pabo aan te gaan:

    • Stap 1: Om onze samenwerking zo efficiënt en overzichtelijk te maken gebruiken wij het platform Awin. Betalingen, tracking, inzicht in data en nog veel meer; alles overzichtelijk voor jou en voor ons! Meld je aan via de volgende link.
    • Stap 2: Meld je na je aanmelding bij Awin ook aan voor het affiliate programma van Pabo (ID 24580 of in België ID 24577)
    • Stap 3: Het promoten van Pabo. Hiervoor kun je bijvoorbeeld affiliate links maken. Deze links kun je verwerken in de content die je schrijft. Heb je hier vragen over, geen probleem. Wij staan altijd voor je klaar. Heb je al bestaande content? Plaats dan gemakkelijk een link in de tekst!
    • Stap 4: Genieten van alle “hoogtepunten” samen met Pabo!

Wij helpen je graag!

Uiteraard willen wij net zo graag als jou dat onze samenwerking als Pabo Affiliate een groot succes wordt. Onze collega’s Robin Bodde en Jos van der Veen hebben de kennis en inzichten om dit avontuur zo prettig mogelijk voor jou te maken. Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact op met Robin Bodde (robin.bodde@edc.nl) of Jos van der Veen (jos.vanderveen@edc.nl).

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Artikelen in deze sectie

Stuur ons een e-mail
Wij proberen je e-mail op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.
Bel of app onze klantenservice
Vrolijk, behulpzaam en snel