Online shoppen met je Maestro-kaart

Vanaf nu kun je je Maestro® kaart gebruiken om online te shoppen!* Het enige wat je nu nodig hebt is een SecureCode™, een unieke code waarmee je online even veilig kan betalen als met je PIN-code in een winkel.

Maistro.svg

Hoe begin ik eraan?

Als je kaart is uitgegeven door één van de deelnemende banken, neem dan contact op met je bank om zeker te zijn dat je met je Maestro® kaart online kan shoppen. Zodra je kaart is geactiveerd, stuurt je bank je een authenticatiemiddel, mocht je dit nog niet ontvangen hebben. Dit kan een Personal Card Reader (persoonlijke kaartlezer) of Digipass zijn en deze heb je nodig voor elke online aankoop die je doet. Met deze eenvoudige hulpmiddelen in de hand—je kaart en je authenticatiemiddel—ben je klaar om online te shoppen!

Wat is een Securecode™ en hoe werkt het?

SecureCode™ is het authenticatiesysteem van Maestro® waardoor je veilig en met totale gemoedsrust online kan shoppen. Hierdoor wordt online shoppen met Maestro® net zo veilig als op de winkelvloer.

Afhankelijk van de bank waarbij je aangesloten bent, zal je een persoonlijke kaartlezer of Digipass ontvangen hebben. Deze heb je nodig elke keer dat je online iets wil kopen. Je persoonlijke kaartlezer of Digipass genereert een unieke code voor de transactie die je maakt om zo je identiteit te controleren, toestemming te verlenen voor de betaling en helpt je te beschermen tegen fraude.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 3

Artikelen in deze sectie

Stuur ons een e-mail
Wij proberen je e-mail op werkdagen binnen 4 uur te beantwoorden.